Kultaa Flexotech Awards 2013 -kilpailussa

Kultaa Flexotech Awards 2013 -kilpailussa

Yhteistyö Pa-Hu Oy:n ja Marvacon välillä toi Lontoosta kultamitalin FlexoTech 2013 -kilpailussa. HAU HAU Champion brändille toteutettu työ arvostettiin parhaaksi omassa sarjassaan 17.10.2013. Painotyössä kohtaavat tehokkuus ja näyttävyys tinkimättä laadusta tai väriavaruudesta.

Euroopan parhaat fleksopainotyöt palkittiin nyt 15. kertaa järjestettävässä FlexoTech International Print & Innovations Awards -kilpailussa: Kansainvälinen tuomariryhmä valitsi HAU HAU Champion -työn sarjansa voittajaksi erinomaisen toteutuksen takia. Tuomarit arvostivat, että Pa-Hu:n painama näyttävä työ oli tehty vain kolmella prosessivärillä 25-50 % kilpakumppaneita tehokkaammin ja silti laadusta tinkimättä. CMY-väreillä tehdyn työn menestys on osoitus laadun ja tehokkuuden ammattitaitoisesta yhdistämisestä.

"Tämän tunnustuksen jälkeen on mukava jatkaa eteenpäin kumppanien kanssa ja kehittää prosesseja aina vain entistä paremmaksi ja tehokkaammaksi", iloitsee palkintojenjakohuumasta palautuva Alanko.

”Jälleen kansainvälisiä töitä katsellessa voi todeta, että voittotöiden ulkoasussa pitää tyypillisesti olla designin näyttävyyttä ja korkea tekninen toteutus”, toteaa Marvacon asiakaspalvelupäällikkö Tomi Havia.

PA_HU_FLEXO_TECH_2013_RGB_LR.jpg

Lisätietoja: www.marvaco.fi

Myynti

Janne Teliranta
Myyntijohtaja
+358 40 525 0550
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Ota yhteyttä