Pa-Hu:lle kultaa ja menestystä Flexotech Awards 2015 painatuskilpailusta

Suomalainen Pa-Hu Oy voitti jällen kultaa FlexoTech International Print & Innovations Awards 2015 –kilpailussa Lontoossa, kun Valio Crea Creme Fraiche –kartonkisleeverin painatus palkittiin parhaana työnä Best use of flexo within a single form - kategoriassaan.

Työ ansaitsi arvostetun palkinnon, koska aiemmin offset –menetelmällä painettu sleeveri oli toteutettu erittäin korkealaatuisesti fleksopainatuksella. Menestyksen tapana on kehitystyö, jossa Pa-Hu:n ja reprotalo Marvaco Oy:n yhteistyöllä on siirrytty käyttämään edistyksellistä Full HD Flexo –painolaattatekniikalla. Työn vaativuustasoa lisäsi puhdas CMYK -värierottelu.

Painatuskilpailuun osallistui satoja erilaisia pakkauspainatuksia 13 eri kilpailukategoriassa. Painotyöt arvosteltiin ja pisteytettiin painolaadun, vaativuustason sekä reproteknisen toteutuksen mukaan. Kilpailun kansainvälistä vaativuustasoa ja arvostusta nostaa myös se, että jaossa on vain kultamitali kunkin sarjan parhaalle työlle. Palkintojenjako järjestettiin Lontoossa 22.10.2015.

Aikaisemminkin Pa-Hu on saavuttanut kilpailumenestystä voittamalla useita palkintoja vastaavissa kilpailuissa aiempina vuosina.

Pa-Hu Oy tuottaa pakkauksia 75 vuoden kokemuksella tuhansille asiakkailleen kuluttajatuotteisiin, raskaalle teollisuudelle sekä maahantuonnin ja kaupan aloille.

Best use of flexo within a single forme

              

 

Myynti

Janne Teliranta
Myyntijohtaja
+358 40 525 0550
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi