Haemme uutta myyntipäällikköä!

Etsimme proaktiivista henkilöä, jolla on luontaista draivia myyntityöhön ja etenkin ratkaisumyyntiin. Tärkein edellytyksemme on se, että myyntityö etenkin B2B-kentällä, on sinulle entuudestaan tuttua ja sinulla halua sekä intohimoa nousta siinä alasi parhaimmistoon.

Millaiseen yritykseen tulet töihin?

Pa-Hu on monipuolinen ja joustava – vuonna 1940 perustettu perheyritys, joka hallitsee pakkaamisen kokonaisvaltaisesti. Toiminta on keskittynyt Kirkkonummen Veikkolaan, jossa sijaitsevat tuotanto, varasto, logistiikka, myynti ja hallinto. Tarjoamme laajalle asiakaskunnallemme kaikki palvelut saman katon alta, nopeilla toimituksilla. Pa-Hu palvelee muun muassa kuluttajatuotteiden valmistajia, raskasta teollisuutta, maahantuojia, verkkokauppaa sekä elintarviketeollisuutta.

Kestävän kehityksen, sekä vihreiden arvojen ollessa enemmän esillä kuin kenties koskaan aiemmin – tarjoaa Pa-Hu tähän materiaaleiltaan loistavan lähtökohdan – toimiessamme kartonki- sekä aaltopahviraaka-aineiden kanssa, jalostaen niistä lopputuotteita asiakkaillemme.

Tuotteet ovat aaltopahvi- sekä kartonkipakkauksia, suoja- ja myynninedistämismateriaaleja sekä muita kuitupohjaisten raaka-aineiden erikoistuotteita, unohtamatta uusia ja innovatiivisia ratkaisuja. Tuotteidemme perustana on innovatiivisuus, laatu sekä vihreät arvot ja niiden takana on helppo seistä ylpeydellä.

Tarjoamme motivoivan palkkauksen, energisen työporukan ja mahdollisuuden päästä rakentamaan parempaa huomista ympärsitöystävällisellä, laadukkaalla ja innovatiivisella tuoteportfoliollamme. Käytössämme on uusimmat järjestelmät ja korkea in-house-osaaminen läpi koko tuotteen tuotantoketjun.

Mitkä ovat tärkeimmät työtehtäväsi?

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään myynnillisessä roolissa, edustaen Pa-Hu:n tuotevalikoimaa ja pyrkien edistämään yrityksemme kasvutavoitteita. Työnkuvasi sisältää asiakastapaamisia, prospektointia sekä erilaisten ratkaisujen tarjoamista asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Painopiste on uusasiakashankinnassa ja vastaat työstäsi myynnin johdolle.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Asiakastapaamisten hoitamiseksi edellytämme hakijalta ajokorttia ja omaa autoa.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Kyseessä on erinomainen mahdollisuus päästä kartuttamaan myyntityökokemustasi yhdessä toimialansa arvostetuimmassa yrityksessä, laadukkaita tuotteita ja palveluratkaisuja edustaen. Toimithan nopeasti, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot, myyntijohtaja: janne.teliranta@pa-hu.fi / +358 40 525 0550