Maailman resurssiviisain lavakaulus

Snap Pallet yksinkertaisen tehokas

Snap Pallet on helppokäyttöisempi ja resurssitehokkaampi vaihtoehto perinteiselle lavakaulukselle. Snap Palletin fiksut ominaisuudet perustuvat Pa-Hu Oyn suunnittelutiimin kehittämään patentoituun lukitusmekanismiin, jonka avulla lavakaulus kiinnittyy lavaan ilman ylimääräisiä kiinnitystarvikkeita, kuten niittejä, liima tai kelmuja. Sekä materiaalihallinta että pakkaustyö helpottuvat!

Lavan koollakaan ei ole merkitystä, sillä aaltopahvinen kiinnitysmekanismi on tuotteistettu sopimaan eri kokoisiin lavoihin, esimerkiksi vartti-, euro- ja puolilavoihin. Materiaalit ovat myös valittavissa tarpeiden mukaan.Kuljetuskäytössä valitaan tavallisesti C- tai BC-aaltopahvia ja kun painatukselta vaaditaan enemmän, on materiaalina useimmiten EF- tai EB-aaltopahvi.

Snap Pallet lavakaulus on myös materiaalitehokkaampi ja huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavalliselle lavakaulukselle. Kun kaulus yhdistyy lavaan ilman ulkoisia kiinnitystarvikkeita, kiertolavan kunto säilyy parempana ja lavan elinkaari pidentyy. Ympäristövaikutukset pienentyvät myös siltä osin, kun kiertolavat ovat valmiina käyttöön heti edellisen logistiikkaketjun jälkeen, eikä kuormalavaa tarvitse kuljettaa huollettavaksi ennen seuraavaa käyttöä.

Tuote-edut

Helpottaa pakkaustyötä

Snap Pallet koostuu yhdestä osasta, joka kliksahtaa lavaan kiinni patentoidulla kiinnitysmekanismilla. Et tarvitse liimaa, niittejä tai muita kiinnitysmateriaaleja.

Kustomoitavissa kaikkiin lavoihin

Voidaan painaa brändin ilmeen tai kampanjoiden mukaiseksi, jolloin Snap Pallet on pakkauksen lisäksi myös suuri myymälämainos. Pa-Hun suunnittelutiimi auttaa rakenteessa.

Ekologisempi kuin muut lavakontit

Snap Pallet on valmistettu uusiutuvasta materiaalista sertifioiduista metsistä. Ei tarvitse liimaa, ei teippiä, ei niittejä, kun kiinnitetään lavaan ja se on helppo purkaa ja kierrättää.