Näin hankit yrityksesi tarpeisiin sopivan pakkausratkaisun

Näin hankit yrityksesi tarpeisiin sopivan pakkauksen

Asiantuntijamme auttavat sinua tarpeisiisi sopivan tuoteratkaisun hankinnassa. Jos haluat varmistaa, että pakkaat niin hyvin kuin mahdollista, pyydä ilmaista arviota.

Valitsenko valmistuotteen vai räätälöidyn ratkaisun?

Valmistuotteet ovat kustannustehokas vaihtoehto pienten erien ja vakiokokoisten tuotteiden pakkaamiseen. Satojen erilaisten pakkausmateriaalien vakiotukkumme on hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitset nopean ratkaisun pieneen tarpeeseen.

Kun tilaat suuria eriä tai jos pakkauksesi materiaaliin, rakenteeseen tai käsittelyyn liittyy erityistarpeita, kannattaa keskustella räätälöidystä ratkaisusta.

Mitä tietoja tarvitaan tarjouspyyntöön?

Tuotteen muoto ja paino sekä pakkauksen käyttötarkoitus ohjaavat materiaalin, rakenteen ja mahdollisten painotekniikoiden valintaa. Kuljetuksessa ja varastoinnissa ruskea aaltopahvi on hyvä ratkaisu, kun taas myyntipakkauksiin tarvitaan myös painatuksia ja viimeistelyitä.

Liitä tarjouspyyntöön tiedot tuotteen muodosta, painosta, pakkauksen käyttötarkoituksesta ja tarvittavasta kappalemäärästä.

Kuinka suuri on minimierä?

Toimitusten minimierät riippuvat aina pakkausratkaisusta. Display-pakkauksissa minimierät voivat olla muutamia kymmeniä, kun taas kartonkilaatikoissa voidaan puhua tuhansista kappaleista. Tarkan tiedon saat kysymällä.

Olemme kustannustehokas toimittaja pienissäkin erissä, mutta suuret kertaerät tulevat edullisemmaksi. Lisäpalveluna voimme varastoida suuren kertatilauksen puolestasi ja toimittaa tehokkaaksi lasketut erät käyttöösi saumattomasti.

Jos tarvitsemasi sarjakoon tuottaminen ei ole tehokasta tehtaallamme, autamme mieluusti sopivamman tuottajan valinnassa.

Miten materiaali valitaan?

Materiaali valitaan pakkauksen käyttötarkoituksen mukaan. Valmistamme kaiken kevyistä kartonkirasioista tupla-aaltopahvikontteihin ja jalostamme materiaaleja paremmiksi. Saat juuri sen, mitä tarvitset – ilman kompromisseja.

Testaamme materiaalimme aina aidoissa käyttötilanteissa. Jos meillä ei ole kokemusta tuotteesi tai sitä vastaavan tuotteen pakkaamisesta, pyydämme yritykseltänne sellaisen testattavaksi.

Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

Vakiotuotteet saat varastoltamme kahden päivän toimitusajalla. Räätälöidyissä tuotteissa toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, kahdesta neljään viikkoon rakennemallin hyväksymisestä.

Entä jos olen tyytyväinen nykyiseen pakkaukseeni?

Hyvä kuulla! Pakkausmateriaalit ja -tekniikat kuitenkin kehittyvät jatkuvasti. Jos haluat tietää, voidaanko pakkaamistasi kehittää, pyydä asiantuntijoiltamme veloituksetonta arviota.

Kun toimitat meille malliksi nykyisen pakkauksesi ja tiedon myyntimääristä, saat tarjouksemme heti seuraavana päivänä. Se sisältää näkemyksen pakkauksen rakenteesta ja raaka-aineista, ja tietysti siitä, mitä pakkauksesi maksaisi, jos me saisimme päättää.