Uusi verkkokauppa ja digitaalinen palvelu avattu käyttöönne

Palvelemme jatkossa myös digitaalisesti!

Uudistetusta verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia postitus- ja varastointituotteita niin tuotteiden lähettämiseen kuin varastointiin sekä myynnin edistämiseen. Olemme myös päivittäneet tuotevalikoimaamme ja lisänneet tietoja tuotteistamme, jotta teidän olisi helpompi löytää oikeat tuotteet juuri teidän käyttöönne.

Digitaalisen palvelukanavan myötä pääsemme tarjoamaan teille entistä parempaa ja reaaliaikaisempaa palvelua, jolloin myös teillä on mahdollisuus seurata tilaustenne etenemistä, tarkastella ostohistoriaanne sekä hallita asiakastietojanne.

Verkkokauppamme ilme on täysin uudistunut

Löydätte verkkokaupastamme laajennetun valikoiman erilaisia pakkaus- ja varastointimateriaaleja selkeiden tuoteryhmäjaotteluiden osalta, jotta tuotteiden löytäminen olisi teille helpompaa.

Verkkokaupastamme löytyvät tuotteet ovat valmistuotteitamme, joita toimitamme teille nopealla aikataululla. Näette verkkokaupastamme myös reaaliaikaiset varastosaldomme ja olemme lisänneet hintaportaat myyntierämääräisten tai lavamääräisten tilausten tekemiseen, jolloin saatte tehtyä tilauksenne edullisemmin suurempien tilausmäärien myötä.

Digitaalinen palvelukanava

Luomalla tunnukset uuteen palvelukanavaamme pääsette hallinnoimaan asiakastietojanne, tarkastelemaan tilaushistoriaanne ja seuraamaan reaaliaikaisesti tilauksenne etenemistä. Palvelussa voitte myös tehdä uusintatilauksia aiemmista tilauksistanne, jättää tarjouspyyntöjä sekä seurata pyyntöjen ja tilauksienne etenemistä aina tuotteen toimittamiseen asti.

Varastointipalvelun yhteydessä voitte myös hallita reaaliaikaisesti varastosaldoja, asettaa varastonhallinnan hälytysrajoja sekä tekemään kotiinkutsuja tuotteistanne.

Tutustu lisää uusiin palveluihimme osoitteessa www.pa-hu.fi.