Esimerkkejä toteuttamistamme asiakasratkaisuista

Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja tiiviistä yhteistyöstämme asiakkaidemme kanssa. Meillä on ilo ollut mukana tuotekehitys-, cost saveing-, tuotelinjasto-, pakkauslinjasto- sekä lay out-muutoksissa useiden satojen organisaatioiden kanssa. Meille pitkät asiakassuhteet ja aito yhteistyö ovat toiminnan kulmakivi.

Pa-Hu-products-2934-web

Leipomo Rosten

Kun Rosten lanseerasi uuden Siemenrapeat-tuotteensa, Pa-Hu sai tehtäväkseen ratkaista visaisen pakkaushaasteen. Rosten ja Pa-Hu ryhtyivät yhdessä kehittämään näkkileiville rasiaa, joka pitäisi ne ehjinä ruokapöytään asti. Lue lisää tästä!

Pentik on tehnyt yhteistyötä Pa-Hun kanssa jo monien vuosien ajan. Alkuun suunniteltiin yksittäisiä pakkausratkaisuja esimerkiksi yhdelle tuotteelle tai tuotekokonaisuudelle kerrallaan. Yhteistyö on sittemmin laajentunut yhteisten onnistumisten myötä. Lue lisää tästä!

Pa-Hu suunnitteli Creo Centerin kanssa tiiviissä yhteistyössä joustavan pakkausratkaisun, jonka rakenteet ja koko antaa myöden eri kokoisille ja muotoisille lisätarvikkeille. Maailmanlaajuiseen ammattikäyttöön tarkoitetun testilaitteen käyttöohjeille keksittiin fiksu integroitumistapa pakkauksen sisärakenteisiin. Lue lisää tästä!

Jos sinulla on tarpeen saada innovatiivinen, tehokas ja näyttävä pakkaus, löydät ammattitaitoisen myyntitiimimme yhteystiedot täältä!