Materiaali- ja painotyökonsultoinnilla yllät entistä parempaan

Meiltä saat myös standardimittaiset pakkaukset ja suojamateriaalit räätälöidyillä materiaaleilla ja painatuksilla. Näin saat kestävämpiä pakkauksia ja parempaa painojälkeä, kustannustehokkaasti.

Autamme löytämään parhaat raaka-aineet

Vakiopakkaukset ja suojamateriaalit yltävät poikkeuksellisen hyvään, kun niiden raaka-aineet valitaan ammattitaidolla. Oikein valitut materiaalit voivat parantaa tuotteesi säilyvyyttä tai parhaassa tapauksessa jopa yrityksesi sisäisiä prosesseja.

Valmistamme pakkauksia kartongista ja aaltopahvista, ja teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa. Arvojemme mukaisesti käytämme myös ympäristöystävällisiä FSC- ja PEFC-sertifioituja raaka-aineita.

Tunnemme alan uusimmat ratkaisut ja kehitämme materiaaleja ja niiden yhdistelmiä myös itse. Jos et ole löytänyt tarpeisiisi täydellistä materiaalia, kehitämme sen sinulle. Laminoinneilla ja pintakäsittelyillä mahdollisuudet laajenevat entisestään.

Testaamme pakkausten kestävyyden ja ominaisuudet aina aidoissa käyttötarkoituksissaan. Näin pystymme takaamaan parhaat ratkaisut kaikenlaisten tuotteiden suojaamiseen ja kuljettamiseen.

 

Neuvomme painatusten ja viimeistelyiden valinnassa

Asiantuntijamme auttavat myös silloin, kun pakkauksesi on painatusta vailla valmis.

Neuvomme kustannustehokkaimman painotekniikan ja näyttävimmän erikoisefektin valinnassa. Autamme myös huomioimaan sen, mitä logot, viivakoodit ja moniväriset painatukset erilaisiin materiaaleihin edellyttävät.

Tarjoamme laadukasta offset-, digi- ja silkkipainatusta. Erityisen hyvin meidät tunnetaan kansainvälisesti palkitusta fleksopainostamme, joka suurilla tuotantoerillä tuottaa huomattavia säästöjä painolaadusta tinkimättä.

Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme pintakäsittelyt, laminoinnit sekä näyttävät efektit hologrameista preeglaamiseen ja foliointiin.

Näiden joukosta autamme yritystäsi valitsemaan fiksuimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon kuhunkin pakkaukseen.

Myynti

Antti Heikkilä
Myyntipäällikkö, Lounais- ja Länsi-Suomi
+358 40 715 0025
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Ville Uskali
Myyntipäällikkö
+358 44 4040198
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Antti Ilvonen
Myyntipäällikkö
+358 40 509 5251
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Hans Suominen
Myyntipäällikkö
+358 400 199 330
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Janne Teliranta
Myyntijohtaja
+358 40 525 0550
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Ota yhteyttä