Tehokkaimman pakkauksen saat, kun annat meidän suunnitella sen sinulle

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse räätälöity pakkausratkaisu. Pakkaussuunnittelijamme kehittävät sinulle juuri sen, mitä tarvitset – tarvittaessa jopa materiaaleista lähtien. Innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme ovat takeita työmme laadusta.

Älykäs pakkaus säästää resursseja

Meillä pakkaussuunnittelu tarkoittaa pakkauksen rakennesuunnittelua. Huomioimme kaiken sen, mitä pakkauksen tulee osata.

Suunnittelemme pakkauksen materiaalit, rakenteet ja painotekniikat niin, että ne parhaiten tukevat pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Näin kehitämme kaiken jykevistä kuljetuspakkauksista mieleenpainuviin display-ratkaisuihin.

Varmistamme, että pakkauksesi mahtuu lavoille, rullakoihin ja kaupan hyllyihin. Se on helppo pinota, purkaa ja hajottaa, ja lopulta myös uusiokäyttää.

Suunnittelemme myös useita tuotteita kattavat pakkausratkaisut. Erilaisia ulko- ja sisäpakkauksia yhdistelemällä vältyt ylimääräisiltä pakkauksilta ja saat aikaan todellista säästöä – sekä yrityksellesi että ympäristölle.

 

Viimeisteltyä pakkaamista nopealla toimitusajalla

Teemme yhteistyötä yrityksesi asiantuntijoiden kanssa. Varmistamme painoaineistonne laadun ja sen, että pakkaukselle suunniteltu visuaalinen ilme asemoituu pakkaukseen oikein.

Suunnitteluvaiheessa valmistamme myös rakennemallit tarkasteltavaksenne – tämä kuuluu tietysti työn hintaan. Kun olet täysin tyytyväinen suunnittelemaamme malliin, käynnistämme sarjatuotannon.

Saat paremmat pakkaukset käyttöösi 2–4 viikon toimitusajalla.

 

Myynti

Antti Heikkilä
Myyntipäällikkö, Lounais- ja Länsi-Suomi
+358 40 715 0025
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Ville Uskali
Myyntipäällikkö
+358 44 4040198
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Antti Ilvonen
Myyntipäällikkö
+358 40 509 5251
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Hans Suominen
Myyntipäällikkö
+358 400 199 330
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Janne Teliranta
Myyntijohtaja
+358 40 525 0550
etunimi.sukunimi@pa-hu.fi

Ota yhteyttä