Pa-Hu Oy – yksilöllistä palvelua kaiken kokoisiin tarpeisiin

Pa-Hu kehittää uusia tapoja pakata paremmin. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuita materiaaleista ja pakkaussuunnittelusta logistiikkaan. Siis parasta palvelua yrityksellesi – 75 vuoden kokemuksella.

Pa-Hu Oy – yksilöllistä palvelua kaiken kokoisiin tarpeisiin

Pa-Hu tunnetaan palvelusta.

Hallitsemme koko palveluketjun materiaalin jalostuksesta ja rakennesuunnittelusta varastointiin ja logistiikkaan. Tuotamme yksilöllisiä ratkaisuita kaiken kokoisiin tarpeisiin.

Paketoimme 75 vuoden vankalla kokemuksella. Palvelemme tuhansia asiakkaita kuluttajatuotteiden, raskaan teollisuuden, maahantuonnin ja kaupan aloilla.

Olemme aina valmiina uudistamaan prosessejamme ja laitteitamme niin, että voimme kasvaa yhtä matkaa asiakkaidemme tarpeiden kanssa. Kun kehitämme uusia tapoja pakata paremmin, ovat asiakastuntemus ja toimialatieto tärkeimpiä vahvuuksiamme.

Haluamme olla asiakkaidemme strateginen kumppani. Kestävimmät ja kustannustehokkaimmat ratkaisut syntyvät silloin, kun voimme suunnitella niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa, alusta alkaen.

Räätälöityjen ratkaisuiden lisäksi tarjoamme verkkokaupassamme laajan valikoiman vakiokokoisia pakkauksia ja pakkaustarvikkeita.

Tämä tarkoittaa parasta mahdollista pakkaamista yrityksesi tarpeisiin.