Räätälöidyt pakkaukset juuri sinun tarpeisiisi

Suunnittelemme toiveidesi mukaiset kuljetus- ja kuluttajapakkaukset, myynninedistämistuotteet ja suojamateriaalit teollisuudelle. Halusitpa kierrätettävän pakkauksen vähäisellä raaka-ainehävikillä tai vaikka erityisen kuormankestävän pakettiratkaisun, saat sen meiltä. Kehitämme myös kevyet, kosteudenkestävät, tehokkaasti lavautuvat ja kaikki muutkin persoonalliset pakkaukset. Saat räätälöidyt pakkaukset käyttöösi 2–4 viikon toimitusajalla.

Pienissä pakkaustarpeissa (usein alle 1000 kpl) aloituskulut ovat iso osa kokonaiskustannusta ja kokemuksemme mukaan paras ratkaisu saattaakin löytyä kattavasta verkkokauppavalikoimastamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissänne, numerosta 020-789 1000 tai myynti@pa-hu.fi.

Esimerkkejä toteutuksistamme:

Kuluttajapakkaukset

Taidolla valmistettu kuluttajapakkaus sinetöi ostopäätöksen. Myös pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat osa brändiäsi. Meiltä saat laadukkaat tuote- ja elintarvikepakkaukset yrityksesi omalla logolla, ammattitaitoisella pinnoituksella ja painatuksella. Kuluttajat arvostavat ympäristöystävällisten pakkaustemme helppoa uusiokäyttöä. Oivaltavan rakennesuunnittelumme ansiosta pakkauksia on kätevä käsitellä myymälässä ja kotona.

Kuljetuspakkaukset

Kuljetuspakkauksen tärkein tehtävä on kuljettaa sisältönsä ehjänä perille. Teemme helppokäyttöiset pakkaukset toivomillasi mitoilla ja painatuksilla materiaaleista, jotka tukevat ja suojaavat tuotettasi parhaiten. Herkille tuotteille suunnittelemme tarvittavat lisäsuojat. Tarkka suunnittelu takaa myös ekologisuuden, sillä se minimoi tyhjän tilan kuljetuksissa.

Myynninedistämistuotteet

Myynti- ja markkinointimateriaalien tulee olla laadultaan erinomaisia, rakenteeltaan toimivia ja valmiita tiukoillakin aikatauluilla. Me teemme näyttävät, yrityksesi näköiset myymälätelineet ja -displayt, lahjapakkaukset, promootiotuotteet sekä kampanjamateriaalit. Tuotteemme on helppo koota ja purkaa, ja ne ovat takuulla valmiina silloin, kun tarvitset niitä.

Teollisuuspakkaukset

Suojamateriaalimme tarjoavat täydellistä suojaa kuljetukseen, varastointiin ja käsittelyyn. Valmistamme tarvitsemasi teollisuuspakkaukset, heavy duty -pakkaukset ja kulmasuojat. Muovia ympäristöystävällisemmästä kuitumateriaalista valmistetut suojamme ovat kestäviä ja tukevat tuotteidesi muotoja saumattomasti. Raskasteollisuuteen suunnittelemme sitkeät ja suojaavat materiaaliyhdistelmät.