Snap Pallet

Maailman resurssiviisain lavakontti

Kolme painetta puristavat kaikkia, joilla on tavaraa pakattavana: Kilpailu vaatii tehokkuutta, ekologisuuden vaateet lisääntyvät ja brändit kilpailevat huomiosta. Snap Pallet on Pa-Hun tuotekehitystiimin vastaus näihin kolmeen haasteseen.

Patentoidun kiinnityksen ansiosta Snap Palletin voi kliksauttaa helposti paikalleen. Se siis vähentää työvaiheita. Sen kiinnittämiseen ei tarvita liimaa, teippiä eikä niittejä, joten se on myös helppo purkaa ja kierrättää. Snap Pallet toimii myös näyttävänä mainoksena, sillä koko kontti toimii laadukkaana painopintana.

Patentoitu helpottamaan pakkaustyötä

Snap Palletin kiinnitys lavaan on Pa-Hun kehittämä ja patentoima. Kiinnityksen ansiosta kontti kilksautetaan helposti paikalleen.

Koko Snap Pallet on tehty yhdestä osasta, joten se vähentää hallittavien materiaalien määrää.

Kestäväksi todettu testeissä logistiikkaketjujen kanssa.

Ekologisempi kuin muut lavakontit

Pääosa Snap Palletin kartongista on kierrätettyä. Kuten lähes kaikki kartonkituotteet, myös Snap Pallet vaatii myös neitseellistä kuitua. Se on uusiutuvaa materiaalia sertifioiduista metsistä.

Et tarvitse liimaa, teippiä etkä niittejä, kun kiinnität kontin llavaan, joten vältät kemikaalien, muovin ja metallien käyttöä.

Snap pallet on helppo purkaa ja kierrättää, ja kartonki on yleisimmin kierrätetty pakkausmateriaali.

Kustomoitavissa kaikkiin lavoihin

Snap Pallet voidaan painaa tuotteesi ilmeen tai kampanjoiden mukaiseksi, jolloin Snap Pallet on pakkauksen lisäksi myös suuri myymälämainos

Pa-Hun suunnittelutiimi auttaa Snap Palletin räätälöinnissä tarpeittesi mukaiseksi.

Haluatko kuulla enemmän?

Soita Hans Suominen +358 40 019 9330