Perheyhtiön syvät juuret Uusimaalla

Maailman paras pakkausosasto

Pa-Hu tunnetaan ainutlaatuisista pakkausinnovaatioista ja ratkaisukeskeisestä palvelusta. Lue miten tarinamme alkoi.

Ennakkoluulotonta ja tinkimätöntä asennetta

Kun mummi-Raikamo jäi yksin konttorille, vaari-Raikamo antoi aina samat ohjeet:

Jos joku soittaa, sanot vain ”Kyllä onnistuu”.

Samalla ennakkoluulottomuudella ja palveluasenteella teemme pakkauksia myös tänään. Yhä vain mikään ei saisi maksaa mitään, mutta kaikkien toiveet pitää täyttää. Johtaja haluaa muuttaa kalliin tehokkaaksi, markkinointi tylsästä näyttävää ja tuotanto monimutkaisesta yksinkertaista.

Niinpä olemme päättäneet hallita kaikki vaiheet pakkauksen suunnittelusta itse pakkaamiseen ja kasvattaa meille maailman parhaat kuitupakkaamisen moniosaajat.

KATSO VIDEO

Uusiutuvan pakkaamisen  osaamista yli 80 vuoden kokemuksella

Pakkauksen elinkaari

Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta ja logistiikasta kuluttajan käsiin.

Viimeistely

Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme esimerkiksi folioidut ja laminoidut pinnoitteet sekä ikkunakalvot.

Funktionaalisuus

Oivaltavalla rakennesuunnittelulla varmistamme sen, että pakkauksia on helppo käsitellä myymälässä ja kotona.

Monimutkainen yksinkertaiseksi ja kallis tehokkaaksi

Pa-Hu voi toimia yrityksesi ulkoistettuna pakkausosastona, jolloin olet yksissä hyvissä käsissä. Osaamme koko prosessin pakkauksen suunnittelusta tuotantoon, välivarastointiin ja itse pakkaamiseen. Osaajamme näkevät, missä on turhaa työtä, materiaalihukkaa tai hitautta. Pa-Hun nopea prosessi ja nopea reagointi säästää myös sinun aikaasi.

Lue lisää →

Tylsä näyttäväksi

Pa-Hun suunnitteluosasto auttaa brändejä näyttämään itseltään. Pahvi on painettava ja ekologinen materiaali ja siksi halutumpi kuin koskaan. Pa-Hun omat innovaatiot kuten Snap Pallet ja Elastic Cardboard ratkovat pakkaamisen ongelmia ja ovat samalla kuluttajille näyttäviä.

Lue lisää →

Aina vain vastuullisemmin

Teemme määrätietoisesti työtä päästöjen vähentämiseksi. Osin kyse on perheyrityksen aiemmilta polvilta peritystä tehokkuusajattelusta sekä luotettavan toimittajan ja hyvän työnantajan maineen ylläpitämisestä. Mutta ilmaston lämpeneminen ja luontokato ovat saaneet meidätkin tarkastelemaan uusin näkökulmin sekä hankintoja, omaa tehdastamme että pakkausten tuotekehityksestä.

Lue lisää →
KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Pakkaussuunnittelu

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse sinulle optimoitu pakkausratkaisu. Laadukkaan pakkauksen mahdollistaa innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme.

Konsultaatio

Jos et tiedä millaisen pakkauksen tarvitset, me autamme parhaan pakkausrakenteen, materiaalin ja painatusmenetelmän valinnassa. Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa.

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi suoraan hyvien kulkuyhteyksien päästä Veikkolasta. Keskeinen sijaintimme pääteiden välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat ja katkeamattomat toimitukset.

Mikä tekee hyvän pakkauksen?

Myös pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat osa brändiäsi. Selaa oppaitamme, ja opi mikä saa sinun pakkauksesi erottumaan massasta.