Pakkausinnovaatiot

Keksimme laatikon aina uudelleen

Innovointi on meillä verissä. Yhdelle se on uuden keksimisestä, toiselle vanhan viilaamista. Olemme mukana pakkausten suunnittelussa, materiaalien valinnoissa sekä varastoinnin ja logistiikan optimoinnissa. Asiakkaille räätälöityjen innovaatioiden ohella olemme tunnistaneet myös ongelmia, jotka ovat asiakkaille yhteisiä. Näin ovat syntyneet joustava pakkauspahvi eli Elastic Cardboard, paikalleen napsahtava lavakaulus eli Snap Pallet ja teollisuuden suojamateriaali Kraft Armor.

Jotain vielä parempaa

Jos sitä ei ole, keksitään se sinulle

Pa-Hun pitkä historia pahvipakkaamisen pioneerina Suomessa on meille suuri ylpeyden aihe. Olipa kyseessä sitten kestävä kuljetusratkaisu tai viimeistelty tuotepakkaus, lähestymme jokaista projektia avoimin silmin. Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset aina uudelleen.

Räätälöidyt materiaalit

Suomen neljäs aaltopahvitehdas

Osa Pa-Hun kekseliäisyydestä johtuu siitä, että olemme keskikokoinen perheyhtiö, jolle vastaus asiakkaan toiveisiin ei aina ole ollut ”hei ostetaan uusi kone”. Sen sijaan olemme investoineet omaan tehtaaseen ja fiksuun porukkaan, joka osaa ottaa siitä kaiken irti. Voimme tehdä juuri sellaista aaltopahvia sellaisen määrän, kuin tarvitaan ja suunnitella tuotteen materiaalin ympärille.

Innostus ja uteliaisuus

Voisitko sinäkin saada enemmän vähemmällä?

Pa-Hun pitkä historia pahvipakkaamisen pioneerina on meille suuri ylpeyden aihe. Aaltopahvi on yli 150 vuotta vanha keksintö, ja sen käyttäminen pakkauksissa näyttää olevan aina vain trendikkäämpää. Se sopii meille vallan mainiosti, sillä kestävä, kierrätettävä ja monipuolinen materiaali tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia luovuudelle. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ja tehokkaampia pakkausratkaisuja – pakkaamaan enemmän vähemmällä.

Referenssit

Snap Pallet lavakaulus

Pentikin tuotepakkaus Elastic Cardboard sisäosalla

Pa-Hun pakkausinnovaatio Elastic Cardboard on aaltopahvista tehty sisäosa, joka pitää suojaa ja pitää tuotteen paikoillaan kuljetuksen aikana. Tässä joustava sisäosa on suunniteltu Pentikin tuotepakkaukselle ja suojaa helposti särkyviä keramiikkatuotteita.

Pyydä tarjous

Kerro meille lisää ideastasi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.