Pa-Hu pakkaa kaiken uusiutuvilla materiaaleilla

Pa-Hu on suomalainen perheyritys, jolle vastuullinen toiminta on ollut sekä itsestäänselvyys, kehityksen kohde että myös sattumaa. Sattumaa siksi, että pakkausratkaisuissamme olemme aina käyttäneet pahvia ja muita uusiutuvia ja kierrätettäviä kuitu-pohjaisia raaka-aineita.

Kuitenkin, kuten kaikki muutkin, me vaikutamme ympäristöömme monella tavalla – sekä negatiivisesti että positiivisesti – ja pyrimme jatkuvasti minimoimaan negatiivisia vaikutuksiamme sekä parantamaan positiivisia vaikutuksiamme. Haluamme tehdä toimintamme ja tuotteemme mahdollisimman kestävästi, ympäristöä ja muita sidosryhmiämme kunnioittaen.

Seuraavassa kerromme siitä, mitä olemme jo saaneet aikaiseksi, sekä niistä vastuullisuuteen liittyvistä asioista, joiden kimpussa painimme juuri nyt.

Raaka-aineet

Kierrätetyn kuidun käytön tasapainottaminen sekä neitseellisen kuidun alkuperän varmistaminen. Käytämme sertifioituja raaka-aineita.Kuidun mahdollisuudet ovat omissa käsissämme »

Oma tehtaamme

Etsimme jatkuvasti puhtaampia ja tehokkaampia valmistus- ja energiaratkaisuja, samalla kun tarjoamme turvallisen, iloisen ja osallistavan työpaikan, jossa on hyvä olla.Energiatehokkuutta ja empatiaa »

Pakkaukset

Tarjoamme innovatiivisia pakkausratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaiden tuotteet ilman yli- tai alipakkaamista tai turhan ilman kuljettamista.Pakkauksen tärkein tehtävä on kuljettaa, suojata ja kehittyä »