Kehitämme kuluttajapakkaukset, joilla erotut

Taidolla valmistettu kuluttajapakkaus sinetöi ostopäätöksen. Myös pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat osa brändiäsi. Meiltä saat laadukkaat tuote- ja elintarvikepakkaukset yrityksesi omalla logolla, ammattitaitoisella pinnoituksella ja painatuksella. Kuluttajat arvostavat ympäristöystävällisten pakkaustemme helppoa uusiokäyttöä. Oivaltavan rakennesuunnittelumme ansiosta pakkauksia on kätevä käsitellä myymälässä ja kotona.

Parhaat materiaalit, painatukset ja pinnoitteet

Valmistamme tuotepakkaukset, myymäläpakkaukset ja laadukkaat elintarvikepakkaukset aaltopahvista ja kartongista.

Hallitsemme painotekniikat flekso- ja offset-painatuksesta digitaali- ja silkkipainatukseen, ja siksi pystymme takaamaan parhaan laadun tuotteellesi ja tuotantomäärillesi. Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme esimerkiksi folioidut ja laminoidut pinnoitteet sekä ikkunakalvot.

Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta ja logistiikasta kuluttajan käsiin. Oivaltavalla rakennesuunnittelulla varmistamme sen, että pakkauksia on helppo käsitellä myymälässä ja kotona.

Houkutteleva pakkaus lisää tuotteesi myyntiä. Se erottuu hyllystä, herättää mielenkiintoa ja vahvistaa brändiäsi.

Meiltä saat laadukkaat tuotepakkaukset, elintarvikepakkaukset ja hyllyvalmiit myymäläpakkaukset kaiken kokoisiin tarpeisiin.