Kuluttajapakkaukset

Sujahtaa kauppaan ja erottuu kuluttajalle

Hyvä pakkaus myy. Se houkuttelee ja hurmaa. Mutta tunteiden vallassa on kuunneltava myös järjen ääntä. Pakkauksen on sujahdettava tuotantolinjojen ja logistiikan kautta kaupan hyllyyn helposti, varmasti, tehokkaasti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan jotain hurmaavan järkevää yhdessä!

Pakkauksen elinkaari

Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta ja logistiikasta kuluttajan käsiin.

Viimeistely

Pakkauksesi viimeistelyyn löytyy monipuolinen valikoima painatusmenetelmiä ja pinnotteita.

Funktionaalisuus

Pidämme huolen, että pakkauksia on helppo käsitellä kuljetuksessa, myymälässä ja kotona.

Tylsä näyttäväksi

Hei me brändätään

Houkutteleva pakkaus lisää tuotteesi myyntiä. Se erottuu hyllystä, herättää mielenkiintoa ja vahvistaa brändiäsi. Meiltä saat laadukkaat tuotepakkaukset, elintarvikepakkaukset ja hyllyvalmiit myymäläpakkaukset kaiken kokoisiin tarpeisiin.

Monimutkainen yksinkertaiseksi

Hyvä pakkaus on kaikkien kaveri

Myös pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat osa brändiäsi. Kuluttajat arvostavat pakkaustemme helppoa kierrätettävyyttä. Oivaltavalla rakennesuunnittelulla varmistamme sen, että pakkauksia on kiva käsitellä tehtaassa, varastossa, myymälässä, kotona, kierrätyspisteessä, tuloslaskelmassa ja vastuullisuusraportissa.  

Valmis viimestellyksi

Oikeat materiaalit, painatukset ja pinnoitteet

Valmistamme tuotepakkaukset, myymäläpakkaukset ja laadukkaat elintarvikepakkaukset aaltopahvista ja kartongista. Hallitsemme eri painotekniikat ja siksi pystymme takaamaan parhaan laadun juuri sinun tuotteesi ja tuotantomääriesi näkökulmasta. Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme myös erilaiset tehosteet ja pinnoitteet. Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta ja logistiikasta kuluttajan käsiin.  

Lataa opas

Mikä tekee hyvän pakkauksen?

Pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat tärkeä osa brändiäsi. Lue miten saat pakkauksesi erottumaan massasta.

Referenssit

Muoti
Terveydenhoito
Kodinsisustus
Elintarvike
Elektroniikka
Kosmetiikka

3Vänner myyntierälaatikko jäätelöpuikoille

Vaja tuotepakkaukset

Kyrö Distillery lahjapakkaus

Marli myymäläteline

Asiakkaan markkinointitoimiston rakenneidean ja visuaalisen suunnitelman pohjalta Pa-Hu Oy toteutti lattiatelineen rakennesuunnittelun sekä materiaalivalinnan. Käytännön toteutus tehtiin tuotantotehokkaalla tavalla suhteutettuna asiakkaan tarvitsemaan määrään ja painolaatuun. Telineille suunniteltiin yksittäispakkaukset sekä telineiden kokoamisohjeet, jotta myyntiedustajien olisi helppo toteuttaa käytännön esillepano tehokkaasti. Asiakas oli erittäin tyytyväinen, että kaikki palvelu saatiin yhden katon alta.

Goodio suklaakuori

Atomic tuotepakkaus

Fonum puhelinpakkaus

Piippo köysipakkaus

Asiakas halusi muista markkinoilta olevista köysipakkauksista selkeästi erottuvan pakkauksen. Yhdessä suunnittelimme ja toimme markkinoille erottuvan pakkausratkaisun.

Loupedeck tuotepakkaus

Kenkälaatikko

Lumoral tuotepakkaus

Well Beef -pakkaus kebablihalle

Asiakkaan tavoitteena oli saada tuotanto kotimaahan ja vakaammat luotettavat toimitukset. Pa-Hu teki vaadittavat toimet ja aloitti pakkausten tuotannon. Asiakkaan arki on helpottunut huomattavasti ja voivat tilata pienempiä eriä. "Homma toimii ja arki on sujuvaa. Aiemmat haasteet pakkausten kanssa on poistunut."

Vaja tuotepakkaukset

Hengitysilmaa analysoivan testauslaitteen tuotepakkaus

Asiakkaan oli tarkoituksena saada joustava ratkaisu eri kokoisille ja muotoisille lisätarvikkeille. Pa-Hun kanssa yhteistyössä suunniteltiin joustava tuotepakkausratkaisu. Maailmanlaajuiseen ammattikäyttöön tarkoitetun testilaitteen käyttöohjeille löytyy fiksu integroitumistapa pakkauksen sisärakenteisiin. “Pa-Hu oli oma-aloitteinen yhteistyökumppani, joka tarttui tuumasta toimeen ja vei projektia pro-aktiivisesti eteenpäin. Rakenteen ideointi ja konseptointi tuli nopeasti, ja yhteistyö oli mukavaa ja sujuvaa.”

Cacao kaakaon tuotepakkaus

Asiakkaan määränpäänä oli erottautuminen massasta, mutta samaan aikaan käyttäjäystävällinen ja helposti kierrätettävä tuote. Toimiva peruspakkaus ilman turhia kikkailuja. Pa-Hu vastasi haasteeseen oikeilla materiaalivaloinnoilla, koon määrittämisellä huomioiden kaupan vaatimukset. "Pakkauksen osalta onnistuttiin oikein hyvin ja tavoitteet täyttyivät!"

GE Healthcare tuotepakkaus

Pentikin tuotepakkaukset

Pentikin pakkaustarpeet ovat monimuotoisia. Pakkausten tulee suojata keramiikka- ja lahjatuotteita kuljetuksessa ja samalla näyttää hyvältä. Joskus monimutkaiset tuotteet vaativat enemmän myös pakkausten tekniseltä toteutukselta. Näitä pakkaushaasteita Pentik on ratkonnut tiiviissä yhteistyössä Pa-Hun kanssa jo pitkään ja lopputuloksena on syntynyt näyttäviä, toimivia ja hinta-laatusuhdeltaan hyviä pakkauksia.

Lumene verkkokauppapakkaus

Nopeasti ja helposti kasattavilla pahvilaatikoilla yksinkertaistat verkkokauppasi logistiikkaa. Omalla logo- ja tekstipainatuksella voit personoida laatikko haluamallasi tavalla.

Pizza Backen pizzalaatikko

Pizza Backen valmistaa käsityönä laadukkaista raaka-aineista ravintolatasoisia pakastepizzoja. Pakkauksen tulee myös viestiä samaa tarinaa ja erottua laadullaan muiden pakastepizzojen rinnalla. Yhdessä testasimme erilaisia materiaali- ja painatusvaihtoehtoja ja lopulta löysimme näyttävän ratkaisun, jossa kuvat toistuvat laadukkaina ja kartongin valkoiselle puolelle painettu kartonkia jäljittelevästä painatuksesta välittyy käsityötunnelma.

Suunnon kellopakkaukset

Kun urheilukelloistaan tunnetun Suunnon pakkaustoimittaja siirsi tuotantonsa pois Suomesta, yritys halusi löytää uuden kotimaisen kumppanin. Pa-Hu on jo pitkään valmistanut Suunnolle eri tuotepakkauskokonaisuuksia ja kuljetuslaatikoita. Kun yksi kumppani huolehtii kaikista pakkaustarpeista, pakkaamista voidaan kehittää kokonaisvaltaisesti.
KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Pakkaussuunnittelu

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse sinulle optimoitu pakkausratkaisu. Laadukkaan pakkauksen mahdollistaa innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme.

Konsultaatio

Jos et tiedä millaisen pakkauksen tarvitset, me autamme parhaan pakkausrakenteen, materiaalin ja painatusmenetelmän valinnassa. Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa.

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi suoraan hyvien kulkuyhteyksien päästä Veikkolasta. Keskeinen sijaintimme pääteiden välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat ja katkeamattomat toimitukset.

Pyydä tarjous

Kerro meille lisää ideastasi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.