Teollisuuspakkaukset

Uudet jutut ovat meidän perusjuttu

Paine kierrättämiseen kasvaa sekä tehtaissa että työmailla. Niinpä puutuotteita ja muovituotteita korvataan uusilla paperipohjaisilla tuotteilla. Me olemme keksineet uusia juttuja jo vuosien ajan, ja samalla olemme tulleet muuttaneeksi kokonaisten toimialojen pakkauskäytäntöjä. Mutta parasta meidän mielestä on yhdessä ideoiminen. Selvitetään, ovatko teidän pakkausmateriaalit korvattavissa ja ryhdytään testaamaan. Testien myötä optimoidaan turvallisuus, käsiteltävyys, laatu ja toimitusvarmuus. Siis koko uusi kuvio.

Pakkauksen elinkaari

Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta asiakkaallesi.

Viimeistely

Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme erilaisia painatusmenetelmiä ja pinnotteita.

Funktionaalisuus

Oivaltavalla pakkaussuunnittelulla varmistamme sen, että pakkauksia on helppo käsitellä kuljetuksessa, myymälässä ja kotona.

Työt turvallisiksi

Innovatiiviset ratkaisut teollisuudelle

Tätä ei moni tule ajatelleeksi: pahvi pakkausmateriaalina on usein merkittävä parannus teollisuustyöntekijöiden työturvallisuuteen. Olemme korvanneet pöliseviä kovalevyjä, painavia vanereita sekä teräviä metallilevyjä, jotka aiheuttavat viiltoriskin. Pahviin on myös helppo tarttua ja siitä ei haihdu myrkkyjä.

Pitkät kumppanuudet

Askel ja idea kerrallaan

Me tiedämme kokemuksesta, mitä teollisten prosessien muuttaminen vaatii. Puhutaan isojen laivojen kääntämisestä. Kaikki alkaa ideoista, suunnitelmista ja niiden testaamisesta. Lopullinen muutos on mahdollinen vasta, kun myös tylsät asiat eli toiminnallisuus, tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus voittavat vanhan ratkaisun.

Kokonaishyöty

Teollisuuden vallankumous

Kuitupitoiset teollisuuspakkaukset tarjoavat vankan suojan sekä puolivalmisteille että valmiille tuotteille valmistuksen kaikissa vaiheissa. Yhdelle syy muutoksen käynnistämiseen on ekologisuus, toiselle ekonomisuus ja kolmannelle turvallisuus. Kokonaishyöty täsmentyy usein vasta käytännön kautta, kun päästään optimoimaan. Pakkauksia voidaan vahvistaa lisäkerroksilla tai rakenneratkaisuilla suuremman lujuuden saavuttamiseksi. Tai keventää, jotta säästetään luontoa, rahaa ja työntekijöiden terveyttä.

Referenssit

Suojapahvi vaativaan suojaamiseen

Lattiasuojapahvi

Kitkamatto

Suojapahvit metalliteollisuudelle

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Pakkaussuunnittelu

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse räätälöity pakkausratkaisu. Laadukkaan pakkauksen mahdollistaa innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme.

Konsultaatio

Jos et tiedä millaisen pakkauksen tarvitset, me autamme parhaan pakkausrakenteen, materiaalin ja painatusmenetelmän valinnassa. Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa.

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi suoraan hyvien kulkuyhteyksien päästä Veikkolasta. Keskeinen sijaintimme pääteiden välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat ja katkeamattomat toimitukset.

Pyydä tarjous

Kerro meille lisää ideastasi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.