Kuljetuspakkaukset

Tarkoituksenmukainen on kaunista

Kuljetuspakkauksen suunnittelu on optimointia eli suomeksi sanottuna tasapainoilua monien tavoitteiden ristipaineessa. Pitää tukea tuotantoprosessia, helpottaa logistiikkaa, auttaa kaupan hyllyttäjää, antaa ensivaikutelma kuluttajalle, säästää luontoa sekä tietysti antaa kuljetettavalle tuotteelle riittävän hyvä suoja. Ja nimenomaan riittävän hyvä! Kun pakkaus on tasapainoisen erinomainen kaikilta kanteilta katsottuna, se saattaa olla jopa täydellinen.

Pakkauksen elinkaari

Huomioimme suunnittelussa koko pakkauksen elinkaaren tuotannosta ja logistiikasta kuluttajan käsiin.

Viimeistely

Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme erilaisia painatusmenetelmiä ja pinnotteita.

Funktionaalisuus

Oivaltavalla pakkaussuunnittelulla varmistamme sen, että pakkauksia on helppo käsitellä kuljetuksessa, myymälässä ja kotona.

Järjestelmä järkeväksi

Isketään sarjaamme korkeammalle

Hyvä kuljetuspakkaus on niin pieni ja kevyt kuin mahdollista, mutta se ei saa olla hento. Se on kuin kärpässarjalainen, joka suojaa itseään raskaan sarjan iskuilta. Kun tällainen pakkaus saadaan vielä istumaan omaan tuotantoon, niin todennäköisesti saavutetaan tuloksia, jotka näkyvät sekä tuloslaskelmassa että vastuullisuusraportissa.

Tunnistettavuus ja turvallisuus

Vie viesti mutta älä puhu tyhjää

Välillä näkyy sitä, että on käytetty sievoiset summat tuotekehitykseen ja tuotannon ylösajoon, mutta pakkaukseen ei ole keskitytty, vaikka se on ensimmäinen asia, jonka loppukäyttäjä näkee. Ja usein hän katsoo tyhjää. Tyhjää sisällä ja tyhjää kyljessä. Painatuksilla voimme antaa lisätietoa pakatusta tuotteesta, sen avaamisesta, kierrättämisestä, turvallisuudesta tai kertoa yrityksesi tarinan ja mistä tavaraa voi ostaa lisää.

Kauppa ja logistiikka

Viimeiset metrit mittojen mukaan

Harva asia tässä maailmassa on kiveen hakattu, mutta jos se kivi on kaupassa, sen mitat ovat 600 X 400 mm. Kaupan tarpeisiin sovitetaan logistiikan vaatimukset, varastointi, täyttöaste jne. Tarkka suunnittelu takaa sen, että laatikot lavautuvat tehokkaasti ja sinä et kuljeta ilmaa. Kauppaa kiinnostaa toki helppo kierrätettävyys, mikä pahvin osalta on jo tällä hetkellä erittäin korkealla tasolla ja paranuksia tehdään jatkuvasti!

Referenssit

Kuljetuslaatikko DSA:n hengitystestauslaitteelle

DSA:lla oli kova kiire saada hengitystestauslaitteensa jakeluun ja tarvitsi tuotepakkauksen lisäksi kuljetuslaatikon tuotteille. Pa-Hun kehittämä joustava ja suurempaan tuotantoon soveltuva pakkausratkaisu varmisti että DSA sai uuden testilaitteen nopeasti markkinoille yhden pysähdyksen taktiikalla.

3StepIt kuljetuslaatikko

Hyllyvalmis myyntieräpakkaus sillifileille

Hyllyvalmis myyntieräpakkaus perunoille

Kombuchajuomien kuljetuspakkaus

Fat Lizard kuljetuslaatikko

Tavoitteena oli saada kuljetuslaatikko erottuvalla brändäyksellä. Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa persoonallisen brändin yleisilmeen mukaisen laatikon.

Ruokaboksi ruokakuljetuslaatikko

Puhdistamo myyntieräpakkaus

Aiemmin suunniteltu myyntierälaatikko haluttiin pitää käytännössä samanlaisena, mutta toiminnallisuutta ja brändäystä haluttiin muuttaa. Pa-Hu kävi asiakkaan kanssa läpi mahdolliset kipukohdat, jonka jälkeen suunniteltiin muutokset tavoitteiden mukaisiksi. "Pakkausten käyttäminen on helpompaa kuin ennen ja brändi-ilmeen muutos selkeytti nimikkeiden hallintaa, koska positiota on vähemmän."

Lumene hyllylaatikko

Kuljetuspakkaus kananmunille

Kolmen Kaverin Jäätelö myyntieräpakkaus

Kolmen Kaverin Jäätelölle on tärkeää, että heidän pakkaustoimittaja on luotettava. Tärkeässä roolissa heille oli löytää laadukas pakkausratkaisu, joka antaa hyvän suojan tuotteille. Myös ympäristöystävällinen materiaali oli ratkaisevassa roolissa, sillä Kolmelle Kaverille vihreät arvot ovat osa heidän tuotekonseptia. Yhteistyömme on sujunut hyvin ja löysimme pakkausratkaisun, joka vastaa Kolmen Kaverin kaikkia toivomuksia.

Pelago pakkaus pyörän rungolle

Asiakkaalla oli tarve yksinkertaiselle ja helposti käytettävälle polkupyörän rungon lähetyspakkaukselle, johon saisi yksillä sisäosilla kolme eri kokoista runkoa pakattua hyvin suojaten. Pa-Hu vastasi tähän tarpeeseen kehittäen yksilöllisen ratkaisun, joka on räätälöity täysin asiakkaan tuotteiden mukaan. Tämä Scanstar & Worldstar palkinnon voittanut pakkausratkaisu on erittäin helppo pakata ja purkaa ja se suojaa runkoja huolellisesti, koosta riippumatta.
KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Pakkaussuunnittelu

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse räätälöity pakkausratkaisu. Laadukkaan pakkauksen mahdollistaa innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme.

Konsultaatio

Jos et tiedä millaisen pakkauksen tarvitset, me autamme parhaan pakkausrakenteen, materiaalin ja painatusmenetelmän valinnassa. Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa.

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi suoraan hyvien kulkuyhteyksien päästä Veikkolasta. Keskeinen sijaintimme pääteiden välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat ja katkeamattomat toimitukset.

Pyydä tarjous

Kerro meille lisää ideastasi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.