Älykkäillä palveluillamme saat varmaa laatua ja säästät kustannuksissa

Tarjoamme monipuolista apua pakkausprosessisi jokaiseen vaiheeseen. Suunnittelemme pakkauksesi alusta loppuun, tarjoamme konsultointia eri osa-alueilla sekä varmistamme toimivan kuljetuksen ja varastoinnin. Kehitämme innovatiivisia pakkausratkaisuja yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ja voit kääntyä puoleemme haastavissakin tilanteissa.

Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme materiaalit, rakenteet ja painotekniikat niin, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Pakkaussuunnittelijamme luovat sinulle juuri sen mitä tarvitset, tarvittaessa materiaaleista lähtien.Pakkaussuunnittelu »

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi suoraan hyvien kulkuyhteyksien päästä Veikkolasta. Keskeinen sijaintimme pääteiden välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat ja katkeamattomat toimitukset.Logistiikka ja varastointi »

Konsultaatio

Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa. Ammattitaitoiset ratkaisumyyjämme ovat pakkausten rautaisia ammattilaisia, valmiina auttamaan juuri sinua. Konsultaatio »

Asiakaskokemuksia

Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja tiiviistä yhteistyöstämme asiakkaidemme kanssa. Meillä on ollut ilo olla mukana tuotekehitys-, kustannussäästö-, tuotelinjasto-, pakkauslinjasto- sekä layout-muutoksissa useiden satojen organisaatioiden kanssa.Asiakaskokemuksia »

Jätä yhteydenottopyyntö