Älykkäillä palveluillamme saat varmaa laatua ja säästät kustannuksissa

Tarjoamme monipuolista apua pakkausprosessisi jokaiseen vaiheeseen. Suunnittelemme pakkauksesi alusta loppuun, tarjoamme konsultointia eri osa-alueilla sekä varmistamme toimivan kuljetuksen ja varastoinnin. Kehitämme innovatiivisia pakkausratkaisuja yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ja voit kääntyä puoleemme haastavissakin tilanteissa.

Esimerkkipalvelumme:

Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme materiaalit, rakenteet ja painotekniikat niin, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Pakkaussuunnittelijamme luovat sinulle juuri sen mitä tarvitset, tarvittaessa materiaaleista lähtien.

Konsultointi 

Meiltä saat asiantuntevaa pakkauskonsultointia aina rakennesuunnittelusta painatuksen toteuttamiseen ja materiaalin valintaan. Autamme löytämään tehokkaimman, taloudellisimman ja sinulle sopivimman pakkauksen. Tunnemme alan uusimmat ratkaisut ja kehitämme niitä myös itse.

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi. Tilaus meiltä on aina kustannustehokas, sillä isojen tilausten kohdalla voimme varastoida pakkaukset puolestasi ja toimittaa ne erissä, sopimuksen mukaan ja ilman käyttökatkoja. Pa-Hun avulla parannat varastosi hallintaa ja säästät kuluissa.

Ota meihin yhteyttä

Tarjouspyyntöasioissa lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@pa-hu.fi, soita numeroon 0207 891000 tai jätä tarjouspyyntö lomakkeella.