Sinun pakkaussuunnitteluosastosi

Älykkäillä palveluillamme saat varmaa laatua ja säästät kustannuksissa. Tarjoamme monipuolista apua pakkausprosessisi jokaiseen vaiheeseen. Suunnittelemme pakkauksesi alusta loppuun, tarjoamme konsultointia eri osa-alueilla sekä varmistamme toimivan kuljetuksen ja varastoinnin. Kehitämme innovatiivisia pakkausratkaisuja yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ja voit kääntyä puoleemme haastavissakin tilanteissa.

Pa-Hu-Factory-photo Ville Vappula-85X3163-web

Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme materiaalit, rakenteet ja painotekniikat niin, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Pakkaussuunnittelijamme luovat sinulle juuri sen mitä tarvitset, tarvittaessa materiaaleista lähtien. Teemme myös mallikappaleita sekä olemme mukana skaalaamassa asiakkaidemme tuotteita seuraavalle tasolle!

Pa-Hu-Factory-photo Ville Vappula-Z707108-web

Konsultointi

Meiltä saat asiantuntevaa pakkauskonsultointia aina rakennesuunnittelusta painatuksen toteuttamiseen ja materiaalin valintaan. Autamme löytämään tehokkaimman, taloudellisimman ja sinulle sopivimman pakkauksen. Tunnemme alan uusimmat ratkaisut ja kehitämme niitä myös itse. Ammattitaitoinen rakennesuunnitteluosastomme toimii tiiviissä yhteistyössä myynnin sekä tuotannon kanssa.

Pa-Hu-Factory-photo Ville Vappula-3740-web

Logistiikka ja varastointi

Tarjoamme nopeat ja edulliset kuljetukset tuotteillesi. Tilaus meiltä on aina kustannustehokas, sillä isojen tilausten kohdalla voimme varastoida pakkaukset puolestasi ja toimittaa ne erissä, sopimuksen mukaan ja ilman käyttökatkoja. Pa-Hun avulla parannat varastosi hallintaa ja säästät kuluissa. Meillä on myös omaa kuljetuskalustoa, joka palvelee asiakkaitamme ympäri vuoden.

Pa-Hu-Factory-photo Ville Vappula-85X2966-web

Edistyksellisiä pakkauksia

Kuitupakkaus kulkee tehtaalta kuluttajan käsiin ja takaisin. Tämä on tarkkaan suunniteltu prosessi, jonka tavoitteena on tuottaa paras käytettävyys minimihävikillä. Näin säästetään kustannuksia, ympäristöä ja vaivaa. Me olemme sinun oppaasi matkalla kohti tätä maailmaa.

Näin valmistetaan pakkauksia, jotka sopeutuvat älykkäästi elinkaarensa kaikkiin vaiheisiin – tuotannosta kuljetukseen, varastointiin ja pakkauslinjalle, myymälöistä kuluttajan käsiin ja lopulta uusiokäyttöön.

IMG 0121

1. Materiaalit kohdilleen

Pakkauksen valmistus alkaa asianmukaisista raaka-aineista. Valitsemme tai jalostamme pakkausmateriaalin niin, että se sopii parhaiten käyttötarkoitukseensa. Sama koskee painotekniikoita ja viimeistelyjä. Näin saadaan aikaan sekä kestävämpää pakkaamista että parempaa painojälkeä.

2. Säästöjä tuotantolinjalla

Pyrimme jatkuvasti vähentämään tuotantomme ympäristövaikutuksia. Suunnittelemme laatikot niin, että ne mahtuvat arkille mahdollisimman tehokkaasti. Myös pakkaukseen kuuluvien erilaisten osien tuotanto kokonaisuutena optimoidaan niin, että materiaalia ja sen käsittelyä, kuten liimauksia, tarvitaan mahdollisimman vähän.

3. Tehokasta logistiikkaa

Koska sinun ei kannata kuljettaa tai varastoida ilmaa, teemme kaikkemme sen minimoimiseksi. Varmistamme suunnitteluvaiheessa sen, että pakkauksesi lavautuvat tiiviisti sekä litteinä että pakattuina. Laskemme myös sen, että ne mahtuvat rullakoihin ja hyllyille.

4. Voisimmeko parantaa esillepanoa?

Voimme tehdä paljon myös tuotteidesi hyllyttämisen, esillepanon ja myynnin parantamiseksi. Hyötyisitkö esimerkiksi kuljetuspakkauksesta, josta saat parilla taitoksella myyntidisplayn, tai kenties myyntipakkauksesta, jonka voi avata ja sulkea?

5. Unboxing

Jos asiakkaasi on tarkoitus kantaa pakkaus kotiin, olemme jo suunnitelleet siihen kahvan. Jos pakkausta on tarkoitus käyttää tuotteen säilyttämiseen, myös tämä on huomioitu pakkauksen rakenteessa ja materiaaleissa. Teemme somehuomion takaavat pakkaukset unboxing mielessä pitäen!

Teemme parhaamme myös sen eteen, että pakkaus on mahdollisimman helppo kierrättää – tämä on hyvää asiakaspalvelua yritykseltäsi.

6. Seuraava kierros entistä ehompana

Pahvinkeräykseen palautettua kuitua voidaan hyödyntää niin kauan, kuin siinä riittää mittaa. Parhaimmillaan pakkaukseesi käytetty materiaali voi palata tuotantolinjoille vielä viisi kertaa.

Askel tehokkaaseen pakkaukseen

Kun yrityksesi seuraavan kerran tarvitset pakkauksia, saat ne entistä jouhevammin meiltä. Keräämme palautetta edellisen pakkauksesi kaikista käsittelyvaiheista ja pystymme näin parantamaan sen käsittelyä entisestään. Soita tai lähetä sähköpostia meille niin pääsemme yhdessä matkalle kohti maailman parasta pakkausta teille.