Ratkaisumyyjät sinun apunasi

Jos et tiedä millaisen pakkauksen tarvitset, me autamme parhaan pakkausrakenteen, materiaalin ja painatusmenetelmän valinnassa. Myyntitiimimme palvelee sinua kaikessa pakkaamisen haasteissa ja tarpeissa. Ammattitaitoiset ratkaisumyyjämme ovat pakkausten rautaisia ammattilaisia, valmiina auttamaan juuri sinua. Yhdessä saadaan aikaan laadukkaampia pakkauksia ja kustannussäästöjä.

Autamme löytämään parhaat raaka-aineet

Pakkaukset ja suojamateriaalit yltävät poikkeuksellisen hyvään, kun niiden raaka-aineet valitaan ammattitaidolla. Oikein valitut materiaalit voivat parantaa tuotteesi säilyvyyttä tai parhaassa tapauksessa jopa yrityksesi sisäisiä prosesseja.

Valmistamme pakkauksia kartongista, kovapahvista sekä aaltopahvista, ja teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa. Arvojemme mukaisesti käytämme vastuullisesti valmistettuja FSC- ja PEFC-sertifioituja raaka-aineita.

Tunnemme alan uusimmat ratkaisut ja kehitämme materiaaleja ja niiden yhdistelmiä myös itse. Jos et le löytänyt tarpeisiisi täydellistä materiaalia, kehitämme sen sinulle. Laminoinneilla ja pintakäsittelyillä mahdollisuudet laajenevat entisestään.

Testaamme pakkausten kestävyyden ja ominaisuudet aina aidoissa käyttötarkoituksissaan. Näin pystymme takaamaan parhaat ratkaisut kaikenlaisten tuotteiden suojaamiseen ja kuljettamiseen.

Neuvomme painatusten ja viimeistelyiden valinnassa

Asiantuntijamme auttavat myös silloin, kun pakkauksesi on painatusta vailla valmis.

Neuvomme kustannustehokkaimman painotekniikan ja näyttävimmän erikoisefektin valinnassa. Autamme myös huomioimaan sen, mitä logot, viivakoodit ja moniväriset painatukset erilaisiin materiaaleihin edellyttävät.

Tarjoamme laadukasta offset-, digi- ja silkkipainatusta. Erityisen hyvin meidät tunnetaan kansainvälisesti palkitusta fleksopainostamme, joka suurilla tuotantoerillä tuottaa huomattavia säästöjä painolaadusta tinkimättä.

Pakkausten viimeistelyyn tarjoamme pintakäsittelyt, laminoinnit sekä näyttävät efektit hologrammeista preeglaamiseen ja foliointiin.

Näiden joukosta autamme yritystäsi valitsemaan fiksuimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon kuhunkin pakkaukseen ja tarpeeseen.

Yhdessä saadaan aikaan laadukkaampia pakkauksia ja kustannussäästöjä

Ota yhteyttä