Pa-Hu tunnetaan palvelusta

Pa-Hu pakkaa tuotteesi paremmin. Haluamme luoda uusia ja ketteriä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palvelumme kattaa kaiken materiaaleista ja pakkaussuunnittelusta logistiikkaan.

Olemme asiantunteva suomalainen kumppani, johon voit luottaa kaikissa pakkaustarpeissasi. Palvelumme on yhtä yksilöllistä kuin pakkauksemme. Meillä kestävimmät ja parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä keskustellen.

Kerro meille tavoitteesi, niin valitsemme ja jalostamme sinulle sopivimmat pakkausmateriaalit omalla tehtaallamme Veikkolassa. Suunnittelemme kanssasi pakkausten kustannustehokkaan ja toimivan rakenteen ja tyylikkään ulkoasun sekä huolehdimme saumattomasti varastoinnista ja logistiikasta.

Räätälöityjen ratkaisujen lisäksi löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman vakiokokoisia pakkauksia ja pakkaustarvikkeita.

Yhtä ketterä kuin kokenut

Palvelemme asiakkaitamme jo 80 vuoden kokemuksella. Meillä on laaja osaaminen niin kuluttajatuotteiden kuin raskaan teollisuuden, maahantuonnin ja kaupan aloilta. Vahva asiakkaiden ja toimialojen tuntemus auttaa meitä luomaan yhä uusia tapoja onnistua.

Tavoitteemme on kasvaa yhtä matkaa asiakkaidemme kanssa. Kehitämme työtapojamme ja laitteitamme jatkuvasti, sillä haluamme tarjota parhaat ratkaisut myös huomisen pakkaushaasteisiin.

Kun etsit kuuntelevaa kumppania yrityksesi kaikenkokoisiin pakkaustarpeisiin, ota yhteyttä.