Maailman paras pakkausosasto

Kun mummi-Raikamo jäi yksin konttorille, vaari-Raikamo antoi aina samat ohjeet:

Jos joku soittaa, sanot vain ”Kyllä onnistuu”.

Samalla ennakkoluulottomuudella ja palveluasenteella teemme pakkauksia myös tänään. Yhä vain mikään ei saisi maksaa mitään, mutta kaikkien toiveet pitää täyttää. Johtaja haluaa muuttaa kalliin tehokkaaksi, markkinointi tylsästä näyttävää ja tuotanto monimutkaisesta yksinkertaista.

Niinpä olemme päättäneet hallita kaikki vaiheet pakkauksen suunnittelusta itse pakkaamiseen ja kasvattaa meille maailman parhaat kuitupakkaamisen moniosaajat.

Monimutkainen yksinkertaiseksi ja kallis tehokkaaksi

Pa-Hu voi toimia yrityksesi ulkoistettuna pakkausosastona, jolloin olet yksissä hyvissä käsissä. Osaamme koko prosessin pakkauksen suunnittelusta tuotantoon, välivarastointiin ja itse pakkaamiseen. Osaajamme näkevät, missä on turhaa työtä, materiaalihukkaa tai hitautta. Pa-Hun nopea prosessi ja nopea reagointi säästää myös sinun aikaasi.Lue lisää palveluistamme »

Tylsä näyttäväksi

Pa-Hun suunnitteluosasto auttaa brändejä näyttämään itseltään. Pahvi on painettava ja ekologinen materiaali ja siksi halutumpi kuin koskaan. Pa-Hun omat innovaatiot kuten Snap Pallet ja Elastic Cardboard ratkovat pakkaamisen ongelmia ja ovat samalla kuluttajille näyttäviä.Lue lisää räätälöidyistä tuotteistamme »

Aina vain vastuullisemmin

Teemme määrätietoisesti työtä päästöjen vähentämiseksi. Osin kyse on perheyrityksen aiemmilta polvilta peritystä tehokkuusajattelusta sekä luotettavan toimittajan ja hyvän työnantajan maineen ylläpitämisestä. Mutta ilmaston lämpeneminen ja luontokato ovat saaneet meidätkin tarkastelemaan uusin näkökulmin sekä hankintoja, omaa tehdastamme että pakkausten tuotekehityksestä.Lue lisää vastuullisuudestamme »