Oppaat

Olemme jo suunnitelleet, mihin pakkauksesi pystyy seuraavaksi

Kuitupakkaus kulkee tehtaalta kuluttajan käsiin ja takaisin. Tämä on tarkkaan suunniteltu prosessi, jonka tavoitteena on tuottaa paras käytettävyys minimihävikillä. Näin säästetään kustannuksia, ympäristöä ja vaivaa.

Kuiduilla voi olla jopa kuusi elämää. Niin monta kertaa ne voivat eri muodoissa kiertää meidän, teidän ja asiakkaidenne kätten välillä. Muokattavuus on kuitupakkauksen ehdoton etu. Meidän työmme on varmistaa, että tämä käy mahdollisimman sujuvasti jokaisen pakkausta käyttävän henkilön käsissä. Näin valmistetaan pakkauksia, jotka sopeutuvat älykkäästi elinkaarensa kaikkiin vaiheisiin – tuotannosta kuljetukseen, varastointiin ja pakkauslinjalle, myymälöistä kuluttajan käsiin ja lopulta uusiokäyttöön.

1. Materiaalit kohdilleen

Pakkauksen valmistus alkaa asianmukaisista raaka-aineista. Valitsemme tai jalostamme pakkausmateriaalin niin, että se sopii parhaiten käyttötarkoitukseensa. Sama koskee painotekniikoita ja viimeistelyjä. Näin saadaan aikaan sekä kestävämpää pakkaamista että parempaa painojälkeä.

2. Säästöjä tuotantolinjalla

Pyrimme jatkuvasti vähentämään tuotantomme ympäristövaikutuksia. Piirrämme laatikot niin, että ne mahtuvat arkille mahdollisimman tehokkaasti. Myös pakkaukseen kuuluvien erilaisten osien tuotanto kokonaisuutena optimoidaan niin, että materiaalia ja sen käsittelyä, kuten liimauksia, tarvitaan mahdollisimman vähän.

3. Löysät pois logistiikasta

Koska sinun ei kannata kuljettaa tai varastoida ilmaa, teemme kaikkemme sen minimoimiseksi. Varmistamme suunnitteluvaiheessa sen, että pakkauksesi lavautuvat tiiviisti sekä litteinä että pakattuina. Laskemme myös sen, että ne mahtuvat rullakoihin ja hyllyille.

4. Voisimmeko parantaa esillepanoa?

Voimme tehdä paljon myös tuotteidesi hyllyttämisen, esillepanon ja myynnin parantamiseksi. Hyötyisitkö esimerkiksi kuljetuspakkauksesta, josta saat parilla taitoksella myyntidisplayn, tai kenties myyntipakkauksesta, jonka voi avata ja sulkea?

5. Kun asiakkaasi tarttuu pakkaukseen

Jos asiakkaasi on tarkoitus kantaa pakkaus kotiin, olemme jo suunnitelleet siihen kahvan. Jos pakkausta on tarkoitus käyttää tuotteen säilyttämiseen, myös tämä on huomioitu pakkauksen rakenteessa ja materiaaleissa.

Teemme parhaamme myös sen eteen, että pakkaus on mahdollisimman helppo kierrättää – tämä on hyvää asiakaspalvelua yritykseltäsi.

6. Seuraava kierros entistä ehompana

Pahvinkeräykseen palautettua kuitua voidaan hyödyntää niin kauan, kuin siinä riittää mittaa. Parhaimmillaan pakkaukseesi käytetty materiaali voi palata tuotantolinjoille vielä viisi kertaa.

Kun yrityksesi seuraavan kerran tarvitset pakkauksia, saat ne entistä jouhevammin. Keräämme palautetta edellisen pakkauksesi kaikista käsittelyvaiheista ja pystymme näin parantamaan sen käsittelyä entisestään.