Sinun pakkaussuunnitteluosastosi

Kun haluat kustannustehokasta pakkaamista, joka istuu saumattomasti yrityksesi erityistarpeisiin, valitse räätälöity pakkausratkaisu. Pakkaussuunnittelijamme kehittävät sinulle juuri sen, mitä tarvitset – tarvittaessa jopa materiaaleista lähtien.

Innovatiiviset ratkaisumme, kattava kokemuksemme aaltopahvin ja kartongin jalostamisesta sekä monipuolinen konekantamme ja ammattitaitoinen henkilökumtamme ovat takeita työmme laadusta.

Älykäs pakkaus säästää resursseja

Meillä pakkaussuunnittelu tarkoittaa pakkauksen rakennesuunnittelua. Huomioimme kaiken sen, mitä pakkauksen tulee osata.

Suunnittelemme pakkauksen materiaalit, rakenteet ja painotekniikat niin, että ne parhaiten tukevat pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Näin kehitämme kaiken jykevistä kuljetuspakkauksista mieleenpainuviin ja innovativisiin kuluttajapakkauksiin.

Varmistamme, että pakkauksesi mahtuu lavoille, rullakoihin ja kaupan hyllyihin. Se on helppo pinota, purkaa ja hajottaa, ja lopulta myös uusiokäyttää.

Suunnittelemme myös useita tuotteita kattavat pakkausratkaisut. Erilaisia ulko- ja sisäpakkauksia yhdistelemällä vältyt ylimääräisiltä pakkauksilta ja saat aikaan todellista säästöä – sekä yrityksellesi että ympäristölle.

Viimeisteltyä pakkaamista nopealla toimitusajalla

Teemme yhteistyötä yrityksesi asiantuntijoiden kanssa. Varmistamme painoaineistonne laadun ja sen, että pakkaukselle suunniteltu visuaalinen ilme asemoituu pakkaukseen oikein.

Suunnitteluvaiheessa valmistamme myös rakennemallit tarkasteltavaksenne – tämä kuuluu tietysti työn hintaan. Kun olet täysin tyytyväinen suunnittelemaamme malliin, käynnistämme sarjatuotannon.

Saat paremmat pakkaukset käyttöösi nopealla toimitusajalla.

Olemme jo suunnitelleet, mihin pakkauksesi pystyy seuraavaksi

Lue artikkeli »

Tyylikkäitä pakkauksia ainutlaatuisiin tarpeisiin

Lue asiakaskertomus »

Tehokkaimman pakkauksen saat, kun annat meidän suunnitella sen sinulle

Ota yhteyttä