Räätälöidyt pakkaukset juuri sinun tarpeisiisi

Suunnittelemme toiveidesi mukaiset kuljetus- ja kuluttajapakkaukset, myynninedistämistuotteet ja suojamateriaalit teollisuudelle. Halusitpa kierrätettävän pakkauksen vähäisellä raaka-ainehävikillä tai vaikka erityisen kuormankestävän pakettiratkaisun, saat sen meiltä. Kehitämme myös kevyet, kosteudenkestävät, tehokkaasti lavautuvat ja kaikki muutkin persoonalliset pakkaukset. Saat räätälöidyt pakkaukset käyttöösi 3–6 viikon toimitusajalla.

Pienissä pakkaustarpeissa (usein alle 1000 kpl) aloituskulut ovat iso osa kokonaiskustannusta ja kokemuksemme mukaan paras ratkaisu saattaakin löytyä kattavasta verkkokauppavalikoimastamme.

Kuluttajapakkaukset

Taidolla valmistettu kuluttajapakkaus sinetöi ostopäätöksen. Myös pakkauksen avaus- ja käyttökokemus ovat osa brändiäsi. Meiltä saat laadukkaat tuote- ja elintarvikepakkaukset yrityksesi omalla logolla, ammattitaitoisella pinnoituksella ja painatuksella. Kuluttajat arvostavat ympäristöystävällisten pakkaustemme helppoa uusiokäyttöä. Oivaltavan rakennesuunnittelumme ansiosta pakkauksia on kätevä käsitellä myymälässä ja kotona.

Kuljetuspakkaus

Kuljetuspakkauksen tärkein tehtävä on kuljettaa sisältönsä ehjänä perille. Teemme helppokäyttöiset pakkaukset toivomillasi mitoilla ja painatuksilla materiaaleista, jotka tukevat ja suojaavat tuotettasi parhaiten. Herkille tuotteille suunnittelemme tarvittavat lisäsuojat. Tarkka suunnittelu takaa myös ekologisuuden, sillä se minimoi tyhjän tilan kuljetuksissa.

Raskaan teollisuuden suojamateriaalit

Suojamateriaalimme tarjoavat täydellistä suojaa kuljetukseen, varastointiin ja käsittelyyn. Valmistamme tarvitsemasi teollisuuspakkaukset, heavy duty -pakkaukset ja kulmasuojat. Muovia ympäristöystävällisemmästä kuitumateriaalista valmistetut suojamme ovat kestäviä ja tukevat tuotteidesi muotoja saumattomasti. Raskasteollisuuteen suunnittelemme sitkeät ja suojaavat materiaaliyhdistelmät.