Räätälöidyt pakkaukset juuri sinun tarpeisiisi

Suunnittelemme toiveidesi mukaiset kuljetus- ja kuluttajapakkaukset, myynninedistämistuotteet ja suojamateriaalit teollisuudelle. Halusitpa kierrätettävän pakkauksen vähäisellä raaka-ainehävikillä tai vaikka erityisen kuormankestävän pakettiratkaisun, saat sen meiltä. Kehitämme myös kevyet, kosteudenkestävät, tehokkaasti lavautuvat ja kaikki muutkin persoonalliset pakkaukset. Saat räätälöidyt pakkaukset käyttöösi 3–6 viikon toimitusajalla.

Pienissä pakkaustarpeissa, usein alle 1000 kpl, aloituskulut ovat iso osa kokonaiskustannusta ja kokemuksemme mukaan paras ratkaisu saattaakin löytyä kattavasta verkkokauppavalikoimastamme.

Tutustu verkkokauppaamme

Verkkokauppa

Kuluttajapakkaukset

Meiltä saat laadukkaat ha ympäristöystävälliset tuote- ja elintarvikepakkaukset yrityksesi omalla logolla, ammattitaitoisella pinnoituksella ja painatuksella. Kuluttajapakkaukset »

Kuljetuspakkaukset

Kuljetuspakkauksen tärkein tehtävä on kuljettaa sisältönsä ehjänä perille. Teemme helppokäyttöiset pakkaukset toivomillasi mitoilla ja painatuksilla materiaaleista, jotka tukevat ja suojaavat tuotettasi parhaiten. Kuljetuspakkaukset »

Teollisuuspakkaukset

Teollisuuspakkaukset »

Pa-Hu innovaatiot

Pahvitehtaamme ja suunnittelutiimimme ovat nyt tuotteistaneet kolme ensimmäistä innovaatiota, jotka vähentävät riippuvuuttamme muovista, tehostavat prosesseja ja ovat aivan todella makeita. Keksimme laatikon aina uudelleen »

Asiakaskokemuksia

Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja tiiviistä yhteistyöstämme asiakkaidemme kanssa. Meillä on ollut ilo olla mukana tuotekehitys-, kustannussäästö-, tuotelinjasto-, pakkauslinjasto- sekä layout-muutoksissa useiden satojen organisaatioiden kanssa.Asiakaskokemuksia »

Aina vain vastuullisemmin

Teemme määrätietoisesti työtä päästöjen vähentämiseksi. Osin kyse on perheyrityksen aiemmilta polvilta peritystä tehokkuusajattelusta sekä luotettavan toimittajan ja hyvän työnantajan maineen ylläpitämisestä. Mutta ilmaston lämpeneminen ja luontokato ovat saaneet meidätkin tarkastelemaan uusin näkökulmin sekä hankintoja, omaa tehdastamme että pakkausten tuotekehityksestä.Lue lisää vastuullisuudestamme »