Esimerkkejä toteuttamistamme asiakasratkaisuista

Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja tiiviistä yhteistyöstämme asiakkaidemme kanssa. Meillä on ilo ollut mukana tuotekehitys-, kustannussäästö-, tuotelinjasto-, pakkauslinjasto- sekä layout- muutoksissa useiden satojen organisaatioiden kanssa. Meille pitkät asiakassuhteet ja aito yhteistyö ovat toiminnan kulmakivi.

Leipomo Rosten

Kun Rosten lanseerasi uuden Siemenrapeat-tuotteensa, Pa-Hu sai tehtäväkseen ratkaista visaisen pakkaushaasteen. Rosten ja Pa-Hu ryhtyivät yhdessä kehittämään näkkileiville rasiaa, joka pitäisi ne ehjinä ruokapöytään asti. Lue lisää tästä!

Pentik

Pentik on tehnyt yhteistyötä Pa-Hun kanssa jo monien vuosien ajan. Alkuun suunniteltiin yksittäisiä pakkausratkaisuja esimerkiksi yhdelle tuotteelle tai tuotekokonaisuudelle kerrallaan. Yhteistyö on sittemmin laajentunut yhteisten onnistumisten myötä. Lue lisää tästä!

Deep Sensing Algorithms

Pa-Hu suunnitteli Creo Centerin kanssa tiiviissä yhteistyössä joustavan pakkausratkaisun, jonka rakenteet ja koko antaa myöden eri kokoisille ja muotoisille lisätarvikkeille. Maailmanlaajuiseen ammattikäyttöön tarkoitetun testilaitteen käyttöohjeille keksittiin fiksu integroitumistapa pakkauksen sisärakenteisiin. Lue lisää tästä!

Euroports Rauma

Pa-hu tutustui satamalogistiikkaan erikoistuneen Europortsin liiketoimintaan jo vuonna 2016 ja ryhtyi suunnittelemaan ratkaisuja sen tehostamiseksi. Koko pakkaustuotevalikoima käytiin yhdessä läpi, ja jokaisesta tuotteesta alettiin ideoida joko päivitettyä versiota tai jotain aivan uutta. Lue lisää tästä!

Suunto

Kun urheilukelloistaan tunnetun Suunnon pakkaustoimittaja siirsi tuotantonsa pois Suomesta, yritys halusi löytää uuden kotimaisen kumppanin. Haussa oli luotettava pakkausvalmistaja, joka huolehtisi koko tuotantoketjusta aina varastointiin ja logistiikkaan asti. Lue lisää tästä!

Sinun tarinasi tähän

Jos sinulla on tarpeen saada innovatiivinen, tehokas ja näyttävä pakkaus, ammattitaitoinen myyntitiimimme auttaa mielellään! Myynnin yhteystiedot löydät täältä!